ROSE LAMBAA-LANGLO, STIFTER AF HVORDANTEGNERJEG.DK

Jeg hedder Rose Lambaa-Langlo. Jeg elsker min familie, at bevæge mig, at nå mine mål, farver, rejser og at tegne. Jeg drømmer om en dag at kunne kombinere alt det jeg elsker og dermed lave det til min levevej her i livet. Jeg bevæger mig hen mod mit mål i hastige skridt, og jeg nyder det!

Jeg har tegnet siden jeg fik den første blyant i hånden. Jeg er kreativ og elsker at være inspireret, men hvad jeg dog finder endnu bedre er AT INSPIRERE! Selvom især det at tegne fylder meget, elsker jeg også at hamre, save og generelt håndværksmæssige ting. Jeg holder meget af at bruge hænderne, men i den grad også hovedet!

Jeg har min egen figur Pip-Hans (C), som min plan en dag er, at blive hovedpersonen i børnebøger. Ham og jeg påtænker også at udvikle læringmateriale til mindre børn. Jeg finder ham yderst interessant som karakter og vi glæder os til at realisere drømmen!

Jeg har siden 2011 leveret tegnevideoer til børn, unge og voksne endda, hele landet over. Statistik tyder på at videoerne også bruges i udlandet. De bliver oftest brugt i skoler, SFOer og af en hel del privatpersoner.

Jeg klarer desuden grafiske opgaver for firmaer i København samt Århus og har også en del gange leveret til privatpersoner. (Husk du altid er velkommen til at kontakte mig på mail: rose.lambaa.langlo@gmail.com).

Mine yndlingscitater er:

”Hvor der er vejle er der vej’‘ -Carl August Lorentzen

”If You can dream it, You can do it” -Walt Disney

 

-Rose Lambaa-Langlo, 2018