Pip-Hans (C), sidens maskot

Hvordantegnerjeg.dk er en dansk side. Siden blev i 2013 stiftet af Rose Lambaa-Langlo, som dengang var 13 år! Dog har selve tegnevideoerne eksisteret siden 2011 på Youtube. På siden kan du læse om stifteren, se galleriet og finde vej hen til Youtubekanalen, hvorpå du kan lære at tegne. Det er helt gratis og uforpligtende!

Hvordantegnerjeg.dk, bliver primært brugt af skoler, SFOer samt privatpersoner landet over. Størstedelen af sidens brugere er børn i alle aldre, dog tyder statistik på at en relativt stor del faktisk også er voksne. Sidens koncept er at du kan lære at tegne nu, hurtigt og nemt. Tegnevideoerne er af forskellige sværhedsgrader, så vi fanger et bredt publikum. På denne måde kan alle på tværs af alder og generation hygge sig i den kreative verden.

Sidens maskotter er ”Pip-Hans & Co (C)”, som stifteren af hjemmesiden, Rose Lambaa-Langlo, selv har skabt. ”De er og har altid været mine bedste venner”, udtaler hun sig imens hun også fortæller at de farverige fuglevenner fyldte en del i hendes skolehæfter. ”Tja, de er nok blevet tegnet så mange steder at det slet ikke kan tælles”, fortsætter hun.

Ideen om tegneri bliver udviklet hele tiden så der altid er spændende nyheder til sidens knap 2800 trofaste abonnenter!

Du ønskes en god fornøjelse her på siden!

-Rose Lambaa-Langlo, 2018